Övriga serier

Vad kan vi hjälpa DIG med?

Kan ni ta ut statistik på fler serier?

Absolut! Vi kan ta ut statistik på alla ligor som använder sig av match- och arbetsprotokoll. Det går med andra ord att få ut statistik hela vägen ner på ungdomsnivå i alla ålderskategorier.

Hur snabbt kan ni skicka över statistik?

Så fort vi får ett önskemål och kommer överens om vad ni efterfrågar så går det väldigt snabbt. Det ska sällan ta mer än 24 timmar innan ni fått fullständig sammanställning skickad till er. Skulle ni efterfråga något utanför grundutbudet kan det dröja lite längre, men det kommer alltid kommuniceras innan eventuellt köp genomförs.

Vem är statistiken användbar för?

Alla som på något vis vill fördjupa sig i ett lag eller en serie kommer tycka dessa siffror är intressanta. Det kan vara allt ifrån engagerade supportrar till anställda inom en förening som vill ha bättre koll på sitt lag och sina spelare.

Hur tillförlitlig är statistiken?

All data kommer direkt ifrån match- och arbetsprotokoll som funktionärer fyller i. Innan vi skickar ut sammanställningar till er kommer den granskas för att korrigera uppenbara fel.

Varför tar ni betalt för detta?

Vi har valt att helt gratis ge alla besökare möjligheten att hitta statistik för nuvarande säsong och flera säsonger bakåt i flera serier. Vill man ha detta sammanställt och presenterat för sig behöver vi dock ta betalt för den arbetstid som läggs ner. Det finns även externa kostnader för att driva en hemsida som behöver finansieras på något sätt.

Finns det något annat ni kan hjälpa till med?

Grundutbudet som vi har specialiserat oss på är att sammanställa och presentera statistik baserat på match- och arbetsprotokoll. Däremot har vi bland annat bra koll på Handbollsligan och SHE också som har ännu mer avancerad statistik att fördjupa sig i.

Exempel

Förutom spelmål per position, straffstatistik och regelbrott kan vi till exempel ta fram alla siffror per spelare, genomsnittet per match och jämföra mot övriga spelare och lag i samma serie. Kika på exemplen nedan som är några utklipp från en fullständig sammanställning:

Spelmål

Antal spelmål per position och dess fördelning jämfört med totala spelmål.

Straffar

Antal straffmål och totala straffar per lag, samt straffprocenten för respektive lag.

Regelbrott

Antal utvisningar per lag samt antal röda kort per lag.